Ervaringen

Vanaf de eerste sessie voelde ik dat biodanza iets voor mij was, de warme ontmoeting met de dans, het leven en de andere deelnemers stimuleert een groeiproces waar ik al lang naar op zoek was om blij en gelukkig in het leven te staan en steeds verder te groeien.
Mijn appreciatie over de aanpak van Ann. Je bent heel echt, diep verbonden met het leven en respectvol met iedereen. Je leert ons om in onszelf te kijken en veel wijsheden te vinden. Tenslotte geniet ik erg van de mooie muziek in veel verschillende genres gebracht die uitnodigen om het leven te dansen.

Rika Driessens

Mijn gevoelige ik zat jarenlang weggestopt in de kofferbak. Via Biodanza krijg ik de kans om terug in contact te komen met mijn diepste wezen. Eindelijk.
Bijzondere dank aan Ann, die de sessies op een zeer fijne en authentieke manier aanbrengt. Ik voel me terug herboren!

                                                                                          Joachim Vandebuerie

Biodanza wakkert mijn levenslust aan, geeft me energie en doet me telkens met een
‘ big smile ‘ naar huis gaan na de sessie. Eindelijk gevonden wat ik zocht.

                                                                                          Nina Aerts

Ik voel me héél dankbaar na een schitterende vivencia met een prachtige Biodanzagroep van Ann Vanhooreweder in Brugge. Biodanza raad ik voor iedereen aan – meer dan voeding voor de Ziel, Lichaam en Geest – je heb zo mooie contacten met de mededeelnemers – een hechte groep die goud waard is. Zegeningen en overvloed die je niet moet zoeken, in dit hecht, innig, respectvol en zeer liefdevol samen-zijn met anderen – zorgvuldig geleid en opgebouwd door Biodanza-lerares Ann Vanhooreweder die m’n Ziel en Hart diep raakt. Deelnemers groeien zodanig zodat ze levendige schitterende Diamanten worden die elkaar optillen in een spontaan, natuurlijk Bewust-Zijn. 

  Hugo Van Verdegem

In de Biodanza schud ik een bepaalde zwaarte van het dagelijkse leven van me af. Deze unieke vorm van bewegen, contact en plezier maken, laat me mijn zorgeloosheid en blijheid her-ontdekken.
Het contact met de anderen van de groep verloopt teder en sereen. Het heerlijke gevoel van welbehagen blijft lang nazinderen.
Ann is een verfijnde vrouw die als lerares elke danser rustig  en respectvol benadert en in de groep opneemt. 

Siska Gorissen

Biodanza is voor mij een gezellige en veilige plek om volledig mezelf te kunnen zijn. Alle emoties kunnen er zijn : lachen, wenen, sensualiteit, enz. Bijzonder in de groep is het mooie contact met de anderen. We kunnen ons verbinden met elkaar vanuit ons hart, zonder woorden. Dat vind ik prachtig en mooi. Ann heeft zorg voor iedereen. Ik apprecieer haar steun in momenten dat ik me kwetsbaar voel.

Virginie Reina

In Biodanza hoef je niet te presteren. Je kan je vrouwelijke zelf zijn. Biodanza is voor mij een verrijking in mijn leven. Het biedt diepgang en een andere manier van kijken en voelen om het leven tastbaar te maken. Biodanza is een fijne manier om in beweging te komen. Ook door minder te leren praten heb ik veel bijgeleerd. Ann is oprecht begaan met de deelnemers van Biodanza. Je voelt je veilig en op je gemak.

Helena Salden

De effecten van Biodanza zijn zo heilzaam en transformerenddat Biodanza wereldwijd explosief is gegroeid. Overal ter wereld wordt Biodanza gedanst.