Je lichtlichaam ontwaken

x
MEDITATIETRAJECT ‘Je lichtlichaam ontwaken ‘  – LIGHT BODY
Brugge Sint-Andries, Lange Molenstraat 127
Kom met de fiets – bushalte op 50m – gratis parkeren

Door de ‘ Light Body ‘ kan je jezelf en je leven, én dat van vele anderen verrijken.
Een zeer boeiend, diep transformerend meditatietraject !

LIVE OP DONDERDAGAVOND – Start 12 oktober
13 lesmomenten verdeeld over 6 maanden


Er gebeurt zoveel moois met jou. Heel langzaam verandert jouw bewustzijn waardoor er meer stroom in je leven komt. Een verrijking voor jezelf, de mensen rondom jou, je partner, je gezin, je ouders, en je familie. Mensen die je elke dag opnieuw ontmoet.

Met aandacht en zorg voor jouw subtiele energie, je sensorisch systeem, je lichaam, je relaties, je gezondheid, je seksualiteit, je overvloedbewustzijn, je levensdoel, jouw lichtlichaam !
Je leert je energie verfijnen en jezelf te voelen in hogere en verruimde staten van bewustzijn.

Hierdoor verhoog je je bewustzijn en kom je in een opwaartse spiraal terecht zodat je veel gemakkelijker met de dagelijkse uitdagingen kan omgaan.

Een parel voor je spirituele groei en je menselijke evolutie.

Je hebt geen voorafgaande vaardigheid nodig met meditatie of hogere bewustzijnsstaten, maar gewoon een bereidheid om te oefenen, speels en inventief te zijn en een verbintenis aan te gaan met je groei. 

Zullen we alvast samen in verbinding gaan ?

Veel liefs,
Ann


WAT KAN JE VERWACHTEN ?

 1. Het meditatietraject ‘ Je Lichtlichaam Ontwaken ‘ bestaat uit 6 delen, aangeduid als volumes. Dit traject wordt verdeeld over 13 lesmomenten gedurende 6 maanden.

 2. Elk volume bestaat uit telkens 12 begeleide meditatiereizen op mp3, 14 begeleide meditaties in Volume 6, met de daarbij horende instructies. Elke meditatie heeft een duur van ca. 30 minuten.

 3. Je hebt levenslang toegang tot deze 74 meditaties. Deze meditaties zijn ter beschikking in mp3 en kunnen gedownload worden op je pc of smartphone.

 4. Je ontvangt bij ieder volume een zeer uitgebreide syllabus met uitleg, werkwijze en ervaringen om je thuis verder te helpen.

 5. Tijdens de lesmomenten mediteren we samen in de veilige omgeving van onze vertrouwde groep.
  Zo kan je gemakkelijk deze stappen volgen om je te helpen bij het ervaren van de subtiele energie, hogere bewustzijnstoestanden; vloeiende emoties; verhoogde creativiteit; een groter bewustzijn van subtiele energieën, de hogere dimensies, lichtwezens, je ziel en geest, de bron en essentie van je wezen. 

  Tussen de meditaties is er is veel ruimte voor interactie met de groep en vraagstelling.
  Elke gedeelde ervaring is een geschenk en een kracht voor de evolutie van jezelf en de groep. Jij hebt daarin een zeer waardevolle bijdrage.
  Al deze meditaties hebben tot doel je bewustzijn te verhogen, te verruimen. Dus geen psychologie, intellectueel weten of enige vorm van analyse.

 6. Elke werkdag, uitgezonderd feestdag of in vakantieperiodes, hoor je mijn vertrouwde stem via een whatsappbericht. Je staat er niet alleen voor.
  Tijdens dit mooie proces krijg je ook mijn dagelijkse begeleiding met een liefdevolle stimulans tot meditatie, reflectie of praktijksituatie.
  Het is belangrijk om dagelijks begeleid te mediteren, daarin een continuïteit te verkrijgen en het geleerde ook in je alledaagse leven te integreren.

 7. Je persoonlijke vragen met betrekking tot deze meditatiecursus worden steeds met sereniteit door mezelf beantwoord.


Ik ben opnieuw heel diep bij mezelf gekomen en ben zo dankbaar en verwonderd dat het leven zo mooi is.
Dankzij jou, dankzij de LightBody leef ik veel intenser, ga ik nog gelukkiger door het leven, voel ik me zo dicht bij mezelf en bij de Bron.

Monny

‘ Het Lichtlichaam laten ontwaken is een hele mooie reis geweest. Ann begeleidt heel fijn, en de transmissie die ze naar je stuurt komt feilloos aan. Hier kun je je heel goed op instellen. Het is een cadeau dat je kennis maakt met je lichtlichamen en het in je dagelijks leven kunt integreren. Hierdoor verandert je omgeving en natuurlijk jezelf ook. Je wordt iedere dag meer je eigenlijke ik. ‘

WANNEER ?

Volume 1. De basis van je kracht ervaren
LIVE 12/10/2023 – 26/10/2023
18u30 tot 21u00


Volume 2. Je hartcentrum openen                                 
LIVE 09/11/2023 – 23/11/2023
18u30 tot 21u00

Volume 3. Je hogere energiecentra activeren                
LIVE 07/12/2023 – 14/12/2023
18u30 tot 21u00

Volume 4. Je trillende energielichamen op elkaar afstemmen
LIVE 11/01/2024 – 25/01/2024
18u30 tot 21u00 
 

Volume 5. Je lichtlichaam ontwaken                                     
LIVE 22/02/2024 – 29/02/2024
18u30 tot 21u00  

Volume 6. Stralend worden                                                      
LIVE 07/03/2024 – 14/03/2024 – 28/03/2023
18u30 tot 21u00

HET LICHTLICHAAM

Ons menselijk wezen kan gezien worden als een netwerk van complexe energievelden die in verbinding staan met onze fysieke celsystemen. Je lichtlichaam is een puur energetisch lichaam. Het bestaat uit licht en het bevindt zich in en rondom je lichaam. Je lichtlichaam reikt voorbij je ziel. Het lichtlichaam is niet hetzelfde als chakra’s,; ze beïnvloeden wel je chakra’s.

Het lichtlichaam bevat de capaciteiten om diepgaande veranderingen aan te brengen in je leven, in je lichaam, je emoties en je geest. Het oefent een invloed uit op alle levenskrachtenergie. De vibrerende energiecentra en de lichtlichaamscentra bevinden zich dichter bij de bron zodat het op meer systemen inwerkt, ook op je chakra’s. Wanneer je met het lichtlichaam werkt kunnen er zich meerdere verschuivingen voordoen in je chakra’s, mentaal, emotioneel en fysieke gebieden.

Het lichtlichaam ontwikkel je als volgende stap in je evolutie als mens.

Door het wekken van je lichtlichaam ervaar je talrijke hoge, serene, vredige, liefdevolle, vreugdevolle en inzichtrijke staten van bewustzijn. Je reikt hoger, je beeld verruimt, je kwaliteiten ontplooien zich, nieuwe kanalen worden geopend en door je bewustzijn te ontwikkelen ervaar je je ziel en hogere aspecten van je wezen.Je kunt deze energieën en vaardigheden toepassen om een nieuwe levenskoers te varen en die dingen in je leven te brengen die je zelf verlangt.

Vele duizenden mensen over gans de wereld hebben prachtige bewustzijnsuitbreidingen gecreëerd tijdens het ontwaken van hun lichtlichaam door het ervaren van de begeleide lichtlichaamsmeditaties in deze cursus.

Mensen zeggen dat ze dankzij deze cursus directe ervaringen hebben opgedaan met de hogere bewustzijnstoestanden waarover ze in het verleden gelezen hadden en het enkel intellectueel hadden begrepen.

Het lichtlichaam is compatibel met andere spirituele oefeningen en kan je ervaringen en overtuigingen die je hebt versterken en verdiepen.

Je leert de 7 vibrerende energielichaamscentra (geen chakra’s) en 3 lichtlichaamscentra activeren, ontwaken en ervaren.

INSCHRIJVEN

Deze prachtige meditatiereeks bedraagt normaal € 1.150, alles inbegrepen, nu voor de mooie prijs van € 950 bij inschrijving en betaling tem 30/09/2023.

Wanneer je nog vragen hebt, stel ze zeker.
Stuur me even een mailtje annvanhooreweder@gmail.com

DE 6 VOLUMES IN EEN NOTEDOP

Volume 1. De basis van je kracht ervaren

In het eerste volume wordt jij geholpen bij het ontwaken van je eerste 3 vibrerende energielichaamscentra. Deze centra vormen de krachtbasis van je lichtlichaam (het zijn niet de chakra’s). 

Wanneer ze ontwaakt zijn, kun je kalm en vredig blijven, je emotionele en persoonlijke reacties op anderen positief veranderen en transparant zijn voor lagere energieën. 
Je leert manieren om je ademhaling te openen, evenals manieren om vastzittende emoties los te laten die je ervan weerhouden innerlijke rust te voelen. 
Velen die werken met deze 3 centra die de basis vormen van het lichtlichaam, ontdekken een verbeterd vermogen om kalm en gecentreerd te blijven rond de energie van andere mensen, een verhoogd vermogen om zich fysiek op hun gemak te voelen en om fysiek te ontspannen.

Je wordt begeleid om je leven te zien alsof je een meester bent, en geeft jezelf advies over je dagelijkse activiteiten, carrière, relaties en meer. 

Op de begeleide reizen nemen we je mee om je innerlijke kind te ontwikkelen, oude gewoonten en patronen los te laten en te transformeren, en samen te werken met de verschillende delen van je persoonlijkheid om je voor te bereiden op de snelle groei die kan optreden terwijl je je lichte lichaam wakker maakt.

Je wordt begeleid om terug te gaan in de tijd om je herinnering aan een negatieve ervaring uit je kindertijd te veranderen en deze vervolgens te herschrijven, waarbij je je voorstelt dat het op een betere, positievere manier gebeurt. Als je dit doet, kan dit elk gebied van uw leven veranderen dat deze herinnering negatief heeft beïnvloed.

Volume 2. Je hartcentrum openen

In dit volume worden frequenties en geluiden naar je toe gezonden die je 4e ​​energielichaam openen, de Ranthia genaamd. Dit centrum zorgt voor flow en helpt je bij het ervaren van liefde. 
Je kunt ermee werken om gelukzalige, kalme toestanden van emotionele stroom, vrede en ontspanning te ervaren. Je kunt dit centrum gebruiken om je vermogen om emotioneel gebalanceerd en neutraal te blijven rond negatieve energieën verder te verbeteren. Je kunt opwaarts verbonden blijven, gecentreerd in het licht, kalm, vredig en één met je innerlijke Zelf, wat er ook om je heen gebeurt.

Je zult samen met lichtwezens samenwerken om meer liefde, vergeving en mededogen voor jezelf en anderen te ervaren. Je zult de energie van andere mensen uit je aura verwijderen en bevrijden. Misschien ontdek je dat je te veel van je energie hebt gebruikt om andere mensen te helpen en dat je mensen op diepere manieren kunt helpen zonder je eigen energie te gebruiken. Het lichtwezen Orin zal je begeleiden om je innerlijke genezer wakker te maken en je zult meer leren over zelfgenezing.

Terwijl je met dit centrum werkt, leer je hoe je de kracht die je in je lagere centra hebt opgewekt, naar je hogere centra kunt sturen om ze te wekken. Het lichtwezen DaBen laat je zien hoe je de energiestroom in uw fysieke lichaam kan vergroten en hoe je spierpijn kunt verminderen. 
Je leert hoe je dit 4e centrum en de onderste 3 centra kunt gebruiken om een ​​groter gevoel van fysieke vitaliteit te creëren en de energie van het voedsel dat je eet te transformeren. Je onderzoekt zelfgenezing en manieren om neutraal te blijven ten opzichte van anderen, meer te ontdekken over hoe je een genezende ruimte kunt creëren voor anderen, je innerlijke genezer wakker kunt maken en een gevoel van grotere fysieke vitaliteit kunt creëren. DaBen zal je begeleiden om met lichtwezens te werken die je kunnen leren over liefde en versmelten.

Volume 3. Je hogere energiecentra activeren                

De eerste 4 centra zorgen voor meer fysiek gemak en emotionele stroom, en leggen de basis voor je om de nodige harmonie en stroom te hebben om je hogere centra te openen. Met dit ontwaken kun je je hogere geest beter ervaren en je creativiteit en het vermogen om creatieve oplossingen voor situaties te vinden vergroten. 

Terwijl je met de hogere centra werkt, zal DaBen je laten zien hoe je met uw mentale lichaam kunt werken en verbinding kunt maken met de universele geest om hogere, positievere en onbegrensde gedachten te ervaren en om te manifesteren wat u wilt in overeenstemming met het hogere doel van uw leven . DaBen laat u zien hoe je je gedachten kunt bekijken terwijl ze zich opstellen, en voegt er dan een hogere frequentie aan toe. 

Je zult bewustzijnstoestanden verkennen die de manier waarop je denkt vergroten, verlichting, inzichten en gericht bewustzijn brengen. Je kunt leren om negatieve, beperktere gedachten te veranderen in positieve, uitgebreide gedachten. Je gedachten kunnen de waarheid weerspiegelen van wie je liefhebt, intuïtief, duidelijk en vol frisse, originele ideeën over elk gebied waar je aan denkt. 

DaBen neemt je mee op reis door de leegte en om meer licht te ervaren. Je leert manieren om een ​​rustige geest te hebben en mentaal geklets te stoppen.

Orin zal je begeleiden om een ​​duidelijker beeld te krijgen van wie je bent en wat je hier moet doen terwijl je kennis uit vorige levens doorgeeft. Je zet het proces voort van het transformeren van je persoonlijkheid waarmee je in de eerste twee delen van de cursus bent begonnen. Je zult je geboorte herschrijven op een manier die je tekening van wie je bent verbetert en je helpt bij het creëren van een hogere toekomst. 

Volume 4. Je trillende energielichamen op elkaar afstemmen

Dit is een prachtige set van lichtlichaam-meditaties om te spelen met de energie-lichaamscentra die je hebt geleerd, om ze te gebruiken om verschillende bewustzijnstoestanden te ervaren. Terwijl u nieuwe manieren leert om met de centra te werken, kunt u uw gedachten tot rust brengen, geen gedachten hebben, u energiek voelen en uw innerlijke visie en intuïtieve vermogens verbeteren. Je kunt met je licht lichaamscentra werken om je energie op te laden op kern-, bronniveau en om je meer geharmoniseerd en gebalanceerd te voelen.

Je wordt begeleid om relatie- en overvloedkwesties te transformeren door er eerst aan te werken als energie, en vervolgens open te staan ​​om de veranderingen te ervaren die zich daarna in deze gebieden kunnen voordoen. Je kunt leren om emotionele stroom en mentale vloeibaarheid naar believen te creëren terwijl je de harmonie verwerft met je zeven vibrerende energielichaamscentra die je 3 lichtlichaamscentra in Deel 5 wakker maken. Leer hoe je kunt voelen hoe je je wilt voelen!

Volume 5. Je lichtlichaam ontwaken

In deel 5 worden de geluiden en frequenties uitgezonden die je eerste 2 lichtlichaamscentra wakker maken. Wanneer ze ontwaakt zijn, kunnen deze centra je helpen bij het ervaren van toestanden van vreugde, innerlijke visualisaties, gevoelens en sensaties die mooier zijn dan woorden.

Orin zal je begeleiden om de ziel van de aarde te ervaren en te ontmoeten om het leven vanuit het perspectief van de aarde te bekijken. Je leert hoe je ziel-naar-ziel kunt verbinden met dierbaren om je relaties te transformeren en licht naar anderen uit te stralen. Je “ademt met het universum” en reist naar de eenheid. Je kunt leren hoe je zowel in deze dimensie kunt bestaan ​​als je tegelijkertijd bewust bent van andere dimensies waarin je bestaat, terwijl je enorm uitgebreide Zelf.

Je reist naar de Tempel van de Meesters om je aura te zuiveren, te zuiveren en hogere frequenties toe te voegen. Leer hoe je een lichtbron kunt worden en roep mensen op die kunnen reageren op het licht dat je uitstraalt – vrienden, geliefden, studenten en de lichtwezens. Bereid je voor om een ​​krachtige lichtwerker te worden en een spirituele leider, leraar of genezer, als je daarvoor zou kiezen. 

Volume 6. Stralend worden

In deel 6 brengt DaBen de energieën over die het laatste lichtlichaamcentrum doen ontwaken. Dit centrum werkt samen met de eerste twee lichtlichaamscentra die je in deel 5 leert om je lichtlichaam wakker te maken. Dit lichtlichaamscentrum is er een die je opent voor ervaringen van ongelooflijke gelukzaligheid en schoonheid. 

Dit centrum verbindt je direct met licht en brengt licht binnen vanuit de hogere dimensies. Het regelt, filtert en integreert licht wanneer je het binnenbrengt. Je kunt een stralende lichtbron worden terwijl je opent en werkt met dit centrum. Dit lichtlichaamscentrum verbetert je vermogen om de eenheid te ervaren. 

Met behulp van de lichtlichaamscentra reis je de leegte in en verken je andere dimensies. Je zult leren hoe je de opwaartse koord naar je ziel kunt opbouwen, zodat je meer van de realiteit van je ziel kunt ervaren en je ziel op nieuwe manieren kunt ervaren. Je reist naar de Geest van God, het Al-Dat-Is, om de aard van het universum te verkennen. Je zult met je persoonlijkheid werken om hem op een evenwichtige manier te helpen de enorme omvang van het perspectief dat je krijgt van het universum, je ziel, je doel en de vele inzichten die je hebt als je het universum op nieuwe manieren ervaart, vast te houden.

Met het ontwaken van dit centrum maak je een evolutionaire sprong en je persoonlijke kracht, het vermogen om je omgeving te veranderen, anderen positief te beïnvloeden en te bestaan ​​in hogere bewustzijnstoestanden wordt vergroot.