Je lichtlichaam ontwaken

De mooiste emotie die wij kunnen ervaren, is die van het mysterie.  Einstein

x
Scroll verder en ontdek alle inhoud

MEDITATIECURSUS  ‘Je lichtlichaam ontwaken ‘ 

Het ontwaken van je lichtlichaam ( Light Body ) biedt een uniek pad van spiritueel ontwaken door middel van ervaringsgerichte, progressieve bewustzijnsverruimingen
die je helpen de waarheid van je wezen direct te kennen.

Een manier om bewuster met je energie om te gaan en je energie te verhogen, is het ontwaken van je lichtlichaam. 

Je lichtlichaam is een puur energetisch lichaam. Het bestaat uit licht en het bevindt zich in en rondom je lichaam.

Dit lichtlichaam ontwikkel je als volgende stap in je evolutie als mens. 

Het ontwaken van je lichtlichaam brengt hogere en fijnere frequenties van licht in je fysieke, emotionele en mentale energielichamen. 

Met die hogere frequenties bouw je stap voor stap aan een nieuw bewustzijn van de hogere dimensies en van jezelf zoals je in die dimensies leeft en beweegt.

Het leidt je naar een fijner, bewuster en subtieler bestaan. 

Door het wekken van je lichtlichaam ervaar je talrijke hoge, serene, vredige, liefdevolle, vreugdevolle en inzichtrijke staten van bewustzijn. 

Je reikt hoger, je beeld verruimt, je kwaliteiten ontplooien zich, nieuwe kanalen worden geopend en door je bewustzijn te ontwikkelen ervaar je je ziel en hogere aspecten van je wezen.

Je kunt deze energieën en vaardigheden toepassen om een nieuwe levenskoers te varen en die dingen in je leven te brengen die je zelf verlangt.

Vele duizenden mensen over gans de wereld hebben prachtige bewustzijnsuitbreidingen gecreëerd tijdens het ontwaken van hun lichtlichaam door het ervaren van de begeleide lichtlichaamsmeditaties in deze cursus.

De Je Lichtlichaam Ontwaken  cursus bestaat uit 6 cursussen, aangeduid als volumes, compleet met telkens 12 begeleide meditatiereizen op mp3 voor elk volume (14 reizen in Volume 6) en instructies die je reis per reis kunt volgen

Daarnaast ontvang je bij ieder volume uitgebreid schriftelijk materiaal om je thuis verder te helpen.

Het is een gemakkelijk te volgen, stapsgewijze cursus om je te helpen bij het ervaren van hogere bewustzijnstoestanden; vloeiende emoties; verhoogde creativiteit; een groter bewustzijn van subtiele energieën, de hogere dimensies, lichtwezens, je ziel en geest, de bron en essentie van je wezen. 

Mensen zeggen dat ze dankzij deze cursus directe ervaringen hebben opgedaan met de hogere bewustzijnstoestanden waarover ze in het verleden gelezen hadden en het enkel intellectueel hadden begrepen.

Je hebt geen voorafgaande vaardigheid nodig met meditatie of hogere bewustzijnsstaten, maar gewoon een bereidheid om te oefenen, speels en inventief te zijn en een verbintenis aan te gaan met je groei. 

Het lichtlichaam is compatibel met andere spirituele oefeningen en kan je ervaringen en overtuigingen die je hebt versterken en verdiepen.

Je leert de 7 vibrerende energielichaamscentra (geen chakra’s) en 3 lichtlichaamscentra activeren, ontwaken en ervaren.

Als je al een tijdje zoekende bent naar een diep gevoel van verwondering en vervulling in je leven, dan is de meditatiecursus ‘ Je lichtlichaam ontwaken ‘ een van de mooiste stappen waardoor je vibraties een hogere toon bereiken.

Volume 1. De basis van je kracht ervaren
13 – 20 – 27 oktober 2020
17 november 2020                    

Volume 2. Je hartcentrum openen                                 
24 november 2020
1 – 8 – 15 december 2020

Volume 3. Je hogere energiecentra activeren                
5 – 12 – 19 – 26 januari 2021

Volume 4. Je trillende energielichamen op elkaar afstemmen
2 – 9 – 23 februari 2021
2 maart 2021                

Volume 5. Je lichtlichaam ontwaken                                     
9 – 16 – 23 – 30 maart 2021           

Volume 6. Stralend worden                                                      
20 – 27 april 2021
04 – 11 mei 2021        


Elk volume omvat talrijke, waardevolle momenten :

– 4 online ‘live’ begeleide webinaravonden van 19u30 tot 22u
– Elke avond duurt 2,5u met samen 3 meditatiemomenten
– Ruimte om te delen en vragen te stellen
– Genieten van de interactie in een groepsomgeving
– 1 syllabus met theoretische achtergrondinformatie
– 12 mp3-meditaties. Elke meditatie duurt 30 minuten.

Tijdens dit wonderbaarlijk proces maak je deel uit van de besloten Facebookgroep ‘ Lichtlichaam ‘.

Dagelijks krijg je een liefdevolle aansporing om continuïteit te brengen in je dagelijkse leven. Het is belangrijk om tijdens deze meditatiecursus een proces op gang te brengen om dagelijkse begeleid te mediteren.

In de Facebookgroep krijg je elke dag ook een oefening en ondersteuning de meditaties toe te passen in je dagelijkse realiteit.
Je hebt ook de mogelijkheid om vragen te stellen om je verder te helpen op je pad van ontwaken.

Waar je ook bent, mediteren maakt deel uit van je levensstijl.

Bij inschrijving – Vroegboekkorting tem 31 augustus 2020

Het is belangrijk de intentie te hebben om de volledige meditatiecursus van 6 volumes af te ronden wanneer je je inschrijft. Het zal je inzet voor deze cursus en je succes bij het ontwaken van je lichtlichaam sterk beïnvloeden.

Deze unieke meditatiecursus bestaat uit 6 volumes en dienen in de volgorde zoals hieronder aangegeven te worden gevolgd.

Elk volume vormt een basis voor het volgende volume om jouw lichtlichaam te ontwaken.

Vroegboekkorting tem 31/08/2020 – € 160 per volume of  € 960 voor de 6 volumes
Je betaalt het ganse bedrag of € 160 voor Volume 1 vóór 31 augustus. De 5 andere stortingen van € 160 worden telkens 1 week voorafgaand aan het volgende volume overgemaakt.

Vanaf 01/09/2020 – € 175 per volume of € 1.050 voor de 6 volumes
Je betaalt het ganse bedrag of € 175 uiterst 1 week voor de start van de cursus op 13 oktober 2020. De 5 andere stortingen van € 160 worden telkens 1 week voorafgaand aan het volgende volume overgemaakt.


 

Volume 1. De basis van je kracht ervaren

In het eerste volume wordt jij geholpen bij het ontwaken van je eerste 3 vibrerende energielichaamscentra. Deze centra vormen de krachtbasis van je lichtlichaam (het zijn niet de chakra’s). 

Wanneer ze ontwaakt zijn, kun je kalm en vredig blijven, je emotionele en persoonlijke reacties op anderen positief veranderen en transparant zijn voor lagere energieën. 
Je leert manieren om je ademhaling te openen, evenals manieren om vastzittende emoties los te laten die je ervan weerhouden innerlijke rust te voelen. 
Velen die werken met deze 3 centra die de basis vormen van het lichtlichaam, ontdekken een verbeterd vermogen om kalm en gecentreerd te blijven rond de energie van andere mensen, een verhoogd vermogen om zich fysiek op hun gemak te voelen en om fysiek te ontspannen.

Je wordt begeleid om je leven te zien alsof je een meester bent, en geeft jezelf advies over je dagelijkse activiteiten, carrière, relaties en meer. 

Op de begeleide reizen nemen we je mee om je innerlijke kind te ontwikkelen, oude gewoonten en patronen los te laten en te transformeren, en samen te werken met de verschillende delen van je persoonlijkheid om je voor te bereiden op de snelle groei die kan optreden terwijl je je lichte lichaam wakker maakt.

Je wordt begeleid om terug te gaan in de tijd om je herinnering aan een negatieve ervaring uit je kindertijd te veranderen en deze vervolgens te herschrijven, waarbij je je voorstelt dat het op een betere, positievere manier gebeurt. Als je dit doet, kan dit elk gebied van uw leven veranderen dat deze herinnering negatief heeft beïnvloed.

Volume 2. Je hartcentrum openen

In dit volume worden frequenties en geluiden naar je toe gezonden die je 4e ​​energielichaam openen, de Ranthia genaamd. Dit centrum zorgt voor flow en helpt je bij het ervaren van liefde. 
Je kunt ermee werken om gelukzalige, kalme toestanden van emotionele stroom, vrede en ontspanning te ervaren. Je kunt dit centrum gebruiken om je vermogen om emotioneel gebalanceerd en neutraal te blijven rond negatieve energieën verder te verbeteren. Je kunt opwaarts verbonden blijven, gecentreerd in het licht, kalm, vredig en één met je innerlijke Zelf, wat er ook om je heen gebeurt.

Je zult samen met lichtwezens samenwerken om meer liefde, vergeving en mededogen voor jezelf en anderen te ervaren. Je zult de energie van andere mensen uit je aura verwijderen en bevrijden. Misschien ontdek je dat je te veel van je energie hebt gebruikt om andere mensen te helpen en dat je mensen op diepere manieren kunt helpen zonder je eigen energie te gebruiken. Het lichtwezen Orin zal je begeleiden om je innerlijke genezer wakker te maken en je zult meer leren over zelfgenezing.

Terwijl je met dit centrum werkt, leer je hoe je de kracht die je in je lagere centra hebt opgewekt, naar je hogere centra kunt sturen om ze te wekken. Het lichtwezen DaBen laat je zien hoe je de energiestroom in uw fysieke lichaam kan vergroten en hoe je spierpijn kunt verminderen. 
Je leert hoe je dit 4e centrum en de onderste 3 centra kunt gebruiken om een ​​groter gevoel van fysieke vitaliteit te creëren en de energie van het voedsel dat je eet te transformeren. Je onderzoekt zelfgenezing en manieren om neutraal te blijven ten opzichte van anderen, meer te ontdekken over hoe je een genezende ruimte kunt creëren voor anderen, je innerlijke genezer wakker kunt maken en een gevoel van grotere fysieke vitaliteit kunt creëren. DaBen zal je begeleiden om met lichtwezens te werken die je kunnen leren over liefde en versmelten.

Volume 3. Je hogere energiecentra activeren                

De eerste 4 centra zorgen voor meer fysiek gemak en emotionele stroom, en leggen de basis voor je om de nodige harmonie en stroom te hebben om je hogere centra te openen. Met dit ontwaken kun je je hogere geest beter ervaren en je creativiteit en het vermogen om creatieve oplossingen voor situaties te vinden vergroten. 

Terwijl je met de hogere centra werkt, zal DaBen je laten zien hoe je met uw mentale lichaam kunt werken en verbinding kunt maken met de universele geest om hogere, positievere en onbegrensde gedachten te ervaren en om te manifesteren wat u wilt in overeenstemming met het hogere doel van uw leven . DaBen laat u zien hoe je je gedachten kunt bekijken terwijl ze zich opstellen, en voegt er dan een hogere frequentie aan toe. 

Je zult bewustzijnstoestanden verkennen die de manier waarop je denkt vergroten, verlichting, inzichten en gericht bewustzijn brengen. Je kunt leren om negatieve, beperktere gedachten te veranderen in positieve, uitgebreide gedachten. Je gedachten kunnen de waarheid weerspiegelen van wie je liefhebt, intuïtief, duidelijk en vol frisse, originele ideeën over elk gebied waar je aan denkt. 

DaBen neemt je mee op reis door de leegte en om meer licht te ervaren. Je leert manieren om een ​​rustige geest te hebben en mentaal geklets te stoppen.

Orin zal je begeleiden om een ​​duidelijker beeld te krijgen van wie je bent en wat je hier moet doen terwijl je kennis uit vorige levens doorgeeft. Je zet het proces voort van het transformeren van je persoonlijkheid waarmee je in de eerste twee delen van de cursus bent begonnen. Je zult je geboorte herschrijven op een manier die je tekening van wie je bent verbetert en je helpt bij het creëren van een hogere toekomst. 

Volume 4. Je trillende energielichamen op elkaar afstemmen

Dit is een prachtige set van lichtlichaam-meditaties om te spelen met de energie-lichaamscentra die je hebt geleerd, om ze te gebruiken om verschillende bewustzijnstoestanden te ervaren. Terwijl u nieuwe manieren leert om met de centra te werken, kunt u uw gedachten tot rust brengen, geen gedachten hebben, u energiek voelen en uw innerlijke visie en intuïtieve vermogens verbeteren. Je kunt met je licht lichaamscentra werken om je energie op te laden op kern-, bronniveau en om je meer geharmoniseerd en gebalanceerd te voelen.

Je wordt begeleid om relatie- en overvloedkwesties te transformeren door er eerst aan te werken als energie, en vervolgens open te staan ​​om de veranderingen te ervaren die zich daarna in deze gebieden kunnen voordoen. Je kunt leren om emotionele stroom en mentale vloeibaarheid naar believen te creëren terwijl je de harmonie verwerft met je zeven vibrerende energielichaamscentra die je 3 lichtlichaamscentra in Deel 5 wakker maken. Leer hoe je kunt voelen hoe je je wilt voelen!

Volume 5. Je lichtlichaam ontwaken

In deel 5 worden de geluiden en frequenties uitgezonden die je eerste 2 lichtlichaamscentra wakker maken. Wanneer ze ontwaakt zijn, kunnen deze centra je helpen bij het ervaren van toestanden van vreugde, innerlijke visualisaties, gevoelens en sensaties die mooier zijn dan woorden.

Orin zal je begeleiden om de ziel van de aarde te ervaren en te ontmoeten om het leven vanuit het perspectief van de aarde te bekijken. Je leert hoe je ziel-naar-ziel kunt verbinden met dierbaren om je relaties te transformeren en licht naar anderen uit te stralen. Je “ademt met het universum” en reist naar de eenheid. Je kunt leren hoe je zowel in deze dimensie kunt bestaan ​​als je tegelijkertijd bewust bent van andere dimensies waarin je bestaat, terwijl je enorm uitgebreide Zelf.

Je reist naar de Tempel van de Meesters om je aura te zuiveren, te zuiveren en hogere frequenties toe te voegen. Leer hoe je een lichtbron kunt worden en roep mensen op die kunnen reageren op het licht dat je uitstraalt – vrienden, geliefden, studenten en de lichtwezens. Bereid je voor om een ​​krachtige lichtwerker te worden en een spirituele leider, leraar of genezer, als je daarvoor zou kiezen. 

Volume 6. Stralend worden

In deel 6 brengt DaBen de energieën over die het laatste lichtlichaamcentrum doen ontwaken. Dit centrum werkt samen met de eerste twee lichtlichaamscentra die je in deel 5 leert om je lichtlichaam wakker te maken. Dit lichtlichaamscentrum is er een die je opent voor ervaringen van ongelooflijke gelukzaligheid en schoonheid. 

Dit centrum verbindt je direct met licht en brengt licht binnen vanuit de hogere dimensies. Het regelt, filtert en integreert licht wanneer je het binnenbrengt. Je kunt een stralende lichtbron worden terwijl je opent en werkt met dit centrum. Dit lichtlichaamscentrum verbetert je vermogen om de eenheid te ervaren. 

Met behulp van de lichtlichaamscentra reis je de leegte in en verken je andere dimensies. Je zult leren hoe je de opwaartse koord naar je ziel kunt opbouwen, zodat je meer van de realiteit van je ziel kunt ervaren en je ziel op nieuwe manieren kunt ervaren. Je reist naar de Geest van God, het Al-Dat-Is, om de aard van het universum te verkennen. Je zult met je persoonlijkheid werken om hem op een evenwichtige manier te helpen de enorme omvang van het perspectief dat je krijgt van het universum, je ziel, je doel en de vele inzichten die je hebt als je het universum op nieuwe manieren ervaart, vast te houden.

Met het ontwaken van dit centrum maak je een evolutionaire sprong en je persoonlijke kracht, het vermogen om je omgeving te veranderen, anderen positief te beïnvloeden en te bestaan ​​in hogere bewustzijnstoestanden wordt vergroot.

‘ Er zijn slechts twee manieren om je leven te leven : doen alsof niets een wonder is, en doen alsof alles een wonder is. Ik geloof in de laatste manier. ‘ Einstein