Over Ann

‘ Als geen ander kan je iedereen het gevoel geven
  van waardevol te zijn. ‘

Biodanza is voor mij een antwoord op een diep zielsverlangen naar schoonheid, eenheid, ware liefde en de terugkeer naar pure onschuld.
Een verlangen naar de beleving van kinderlijk plezier, verbondenheid, ervaren van zuster- en broederschap, solidariteit.

De muziek beleven, met mannen en vrouwen waarbij ik mij veilig voel en kan openen om al wat klaar zit tot bloei te laten komen.
De liefde leven en groeien,  te transformeren wat zich aan dient.

Te vertrouwen op een kosmische intelligentie en terug te durven leven, ten volle met vitaliteit. Expressie geven aan genot en verlangen, geraakt worden door sereniteit, met nieuwsgierigheid, verwondering, diepgang en intensiteit.

In de eerste fase van mijn leven was ik vooral gericht op de opvoeding van mijn 2 kinderen. Terecht ben ik fier op wie zij zijn als ‘mens’.
Ik heb vooral een loopbaan achter de rug die zich situeert in de verkoop- en vastgoedwereld. Tijdens deze periode ben ik blijven investeren in mezelf op gebied van persoonlijke ontwikkeling, dans, muzische expressie, meditatie en bewustzijnsverruiming. Ik ben ook een meditatiedocent ‘Je lichtlichaam ontwaken’.

In de tweede fase van mijn leven was het mijn droom en verlangen om mijn natuurlijke broninteresses terug een ruime plek te geven in mijn leven. Als kind hield ik enorm van muzische expressie en lesgeven. Ik had veel plezier in zingen, op kamp gaan, film, het maken van choreografieën, muziek beluisteren, kunstacademie en vele facetten van dans. Zo behaalde ik ook de grootste onderscheiding in de richting Beeldende Kunst.

Evenzeer heb ik ruime belangstelling voor Argentijnse Tango. Als Argentijnse tangocoach leer ik je graag de tango aan vanuit de natuurlijkheid van de bewegingen. Zo dans je in balans, in verbinding en met weinig verbruik van energie.

Momenteel ben ik de enige docente die kan genieten van de expertise van Argentijnse Tango en Biodanza.

DANS EN MEDITATIEDOCENTE

Ik heb vooral een loopbaan achter de rug die zich situeert in de verkoop- en vastgoedwereld.
Een veeleisende en stresserende omgeving hebben ervoor gezorgd dat ik op zoek ging naar tools om meer rust en stilte te creëeren in mijn leven en om een gezonde kwalitatieve levensstijl te ontwikkelen.

Van kinds af aan geef ik heel graag les. Het is mijn passie en zit in mijn natuur verweven. Ik ondervind dagelijks de positieve effecten van dansen en meditatie. In een latere fase heb ik ook een switch gemaakt om deze tools ook aan anderen te doceren.

BIODANZA ORIGINAL

In mijn zoektocht naar de juiste ‘sport’ kwam Biodanza op mijn pad. En ik werd helemaal verliefd. Voelen, mens zijn in contact met je lichaam. Geen pasjes onthouden en mechanisch bewegen, wel ontdekken van cenesthetisch plezier, nieuwe lichamelijke sensaties en het opnieuw herinneren van mijn natuurlijke bewegingen. Ervaringen die het genetisch potentieel aanwakkeren om een betere versie van jezelf te zijn.
De 4-jarige opleiding tot Biodanzadocent was heel vervullend. Ik kreeg o.a. les van Annette Heynderickx, Michela San Pietro, Sonia Zavoli, Silvia Signorelli, Francesco Binfaré en Eliane Matuk. Ondertussen heb ik mij verder gespecialiseerd en ben ik ook tutor. Alles is aanwezig : vitaliteit, contact, creativiteit, affectiviteit en bewustzijnsverruiming. Het is een groeiproces. Je kan werkelijk als mens evolueren. Je leert heel natuurlijk te bewegen en te dansen vanuit je gevoel en vanuit het hart, zodat je denken rustig wordt.
Biodanza is een antwoord om expressie te geven aan een diep verlangen om een stralend licht te zijn. Te luisteren naar wat leeft van binnen en de juiste expressie hierop af te stemmen. Leven volgens mijn authentieke waarheid.
Biodanza is voor mij puur genieten van de verfijning van het leven.

Uniqueness
The divine intelligence is transmitted through thousands of years
to surface in our consciousness as of eternal memory.
We are cousins of flowers, we are the descendants of runaway shells.
We are in the land of dreams, crisalide e larve, footsteps of stars
and we breathe in embraces eternal cosmic light.
And in love we learn again
exquisite circuits of ‘divine intelligence’,
feel the throbbing of life.
Uit ” The impossible can happen ” van Rolando Toro

MEDITATIE

Ik ben vooral geboeid door bewustzijnsverruiming, spiritualiteit in de realiteit, bewust leven in vreugde en overvloed, spirituele groei. Ik werk graag met de kwaliteiten van licht, vrede, schoonheid en liefde.

Er is één ding waar je zeker rekening dient mee te houden :

Je pad van groei begint bij liefde

Ik ben een erkend Light Body teacher door Luminessence USA. Ik heb de meditatieopleiding
“Je lichtlichaam ontwaken” en de teacher opleiding hiervoor gevolgd bij Roland Verschaeve.

Ook heb ik de volgende cursussen voor “Je lichtlichaam ontwaken” gegradueerden gevolgd :
Uitstraling : Self-Exciting, je lichtlichaam opbouwen
Uitstraling : de Frequenties invullen
Uitstraling : Licht transmitten
Verder ben ik mij steeds blijven bijscholen en heb volgende cursussen gevolgd in binnen- en buitenland :
Alle reeksen van je ego overstijgen
Alle reeksen van je Goddelijke zelf worden
Channelen
Meesterlijk manifesteren
Lichtlichaambewustzijn
Leven vanuit je lichtlichaam
Het Juwelen Voertuig

Ik help je graag om dichter bij je ware natuur te komen en de rijkdom van Biodanza en Meditatie te ontdekken en te integreren, zodat dit zich vertaald in je dagelijks leven.

Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten !

Tot binnenkort,
Ann