SHINRIN YOKU Jaartraject

Met veel plezier kan je bij mij het Shinrin Yoku jaartraject volgen vanaf oktober 2021.

Het is een verdiepend en verrijkend traject waarbij de invloeden van de Japanse wijsheden worden toegepast in aansluiting op de Keltische seizoenen.

We leven nog altijd in het Westen en het is belangrijk om de wijsheden van onze oude Europese volkeren te eren en te omarmen.

Dit idee is gebaseerd op een systeem dat je een onderdeel bent van de natuur en niet dat je boven de natuur staat. Dit systeem zorgt voor een gezond respect voor de natuur.

Het is inspirerend traject om je aan te sluiten in het ritme van de natuur.

In elk seizoen help ik jou het tempo te verlagen, de zintuigen te activeren, ‘ uit het hoofd ‘ te komen en je onder te dompelen in de ontspannende bosatmosfeer.

Met behulp van het bos breng ik jou en vele anderen terug in contact met jouw ware natuur.

Het is een intuïtief traject met een gedegen kennis van de symboliek en de helende kracht van het bos, bomen, wilde kruiden en dieren.

Vanuit verwondering, mededogen en zachtheid inspireer ik je graag in de kunst van het bosbaden.

We zijn verleerd om in de natuur te ‘ zijn ‘. Tijdens deze natuurbelevingen ben je een ganse dag in de natuur en ervaar je hoe de kracht van de natuur je leven kan veranderen.

Omwille van een optimale beleving zal dit traject uit een klein groepje van maximum 10 deelnemers bestaan.

Je kan je hier al aanmelden als geïnteresseerde. In het voorjaar wordt de registratie geopend en krijg je hierover een e-mail toegestuurd.