Je lichtlichaam ontwaken weekenden Shiva Center

Een bijzondere en unieke meditatiecursus

JE LICHTLICHAAM ONTWAKEN
Een stevige basis voor een leven in evenwicht.

Orin en DaBen Meditatiedocente : Ann Vanhooreweder

Ons menselijk wezen kan gezien worden als een netwerk van complexe energievelden die in verbinding staan met onze fysieke celsystemen. Je lichtlichaam is een puur energetisch lichaam. Het bestaat uit licht en het bevindt zich in en rondom je lichaam. Je lichtlichaam reikt voorbij je ziel. Het lichtlichaam is niet hetzelfde als chakra’s, ze beïnvloeden wel je chakra’s.

Het lichtlichaam bevat de capaciteiten om diepgaande veranderingen aan te brengen in je leven, in je lichaam, je emoties en je geest. Het oefent een invloed uit op alle levenskrachtenergie. De vibrerende energiecentra en de lichtlichaamscentra bevinden zich dichter bij de bron zodat het op meer systemen inwerkt, ook op je chakra’s. Wanneer je met het lichtlichaam werkt kunnen er zich meerdere verschuivingen voordoen in je chakra’s, mentaal, emotioneel en fysieke gebieden.

Het lichtlichaam ontwikkel je als volgende stap in je evolutie als mens.

Door het wekken van je lichtlichaam ervaar je talrijke hoge, serene, vredige, liefdevolle, vreugdevolle en inzichtrijke staten van bewustzijn. Je reikt hoger, je beeld verruimt, je kwaliteiten ontplooien zich, nieuwe kanalen worden geopend en door je bewustzijn te ontwikkelen ervaar je je ziel en hogere aspecten van je wezen. Je kunt deze energieën en vaardigheden toepassen om een nieuwe levenskoers te varen en die dingen in je leven te brengen die je zelf verlangt.

Vele duizenden mensen over gans de wereld hebben prachtige bewustzijnsuitbreidingen gecreëerd tijdens het ontwaken van hun lichtlichaam door het ervaren van de begeleide lichtlichaamsmeditaties in deze cursus.

Mensen zeggen dat ze dankzij deze cursus directe ervaringen hebben opgedaan met de hogere bewustzijnstoestanden waarover ze in het verleden gelezen hadden en het enkel intellectueel hadden begrepen.

Het lichtlichaam is compatibel met andere spirituele oefeningen en kan je ervaringen en overtuigingen die je hebt versterken en verdiepen.

Je leert de 7 vibrerende energielichaamscentra (geen chakra’s) en 3 lichtlichaamscentra activeren, ontwaken en ervaren.

Ann Vanhooreweder

mediteert ruim 15 jaar met de energieën en frequenties van het lichtlichaam en het opbouwen van meer lichtlichaamsbewustijn.

Gedurende de jaren is zij alleen maar enthousiaster geworden door de ervaringen met deze materie.

Als geen ander begeleidt ze heel graag mensen in het ontwaken van hun lichtlichaam. Ze houdt ervan dat mensen hun eigen leven in handen nemen en onafhankelijk leren in het leven staan.

Ann is een verfijnde vrouw die houdt van de schoonheid van het leven in al zijn eenvoud.

Ze houdt van nature van mensen, draagt de medemens een bijzonder warm hart toe, is edelmoedig en heel gevoelig, pragmatisch, creatief en sociaal gericht.

Telkens opnieuw wordt zij geboeid door alle facetten van het ‘ mens zijn ‘ en verruimende bewustzijnsstaten.

Je lichtlichaam ontwaken is je volgende stap in jouw evolutie als mens.

WANNEER ?

Weekendformule
zaterdag +zondag 9u-18u
In de nieuwe bovenruimte in het Shiva Center

Volume 1 De Basis van je kracht ervaren
24 + 25 februari 2024
Volume 2 Je hartcentrum openen
23 + 24 maart 2024
Volume 3 Je hogere energiecentra activeren
13 + 14 april 2024
Volume 4 Je trillende energielichamen op elkaar afstemmen
04 + 05 mei 2024
Volume 5 Je lichtlichaam ontwaken
08 + 09 juni 2024
Volume 6 Stralend worden
22 + 23 juni 2024WAT KAN JE VERWACHTEN ?

 1. Het meditatietraject ‘ Je Lichtlichaam Ontwaken ‘ bestaat uit 6 delen, aangeduid als volumes. Dit traject wordt verdeeld over 6 weekenden. gedurende 6 maanden.
 2. Elk volume bestaat uit telkens 12 begeleide meditatiereizen op mp3, 14 begeleide meditaties in Volume 6, met de daarbij horende instructies. Elke meditatie heeft een duur van ca. 30 minuten.
 3. Je hebt levenslang toegang tot deze 74 meditaties. Deze meditaties zijn ter beschikking in mp3 en kunnen gedownload worden op je pc of smartphone.
 4. Je ontvangt bij ieder volume een zeer uitgebreide syllabus met gedetailleerde uitleg, werkwijze en ervaringen om je thuis verder te helpen.
 5. Tijdens de lesmomenten mediteren we samen in de veilige omgeving van onze vertrouwde groep.
  Zo kan je gemakkelijk deze stappen volgen om je te helpen bij het ervaren van de subtiele energie, hogere bewustzijnstoestanden; vloeiende emoties; verhoogde creativiteit; een groter bewustzijn van subtiele energieën, de hogere dimensies, lichtwezens, je ziel en geest, de bron en essentie van je wezen. 

  Tussen de meditaties is er is veel ruimte voor interactie met de groep en vraagstelling.
  Elke gedeelde ervaring is een geschenk en een kracht voor de evolutie van jezelf en de groep. Jij hebt daarin een zeer waardevolle bijdrage.
  Al deze meditaties hebben tot doel je bewustzijn te verhogen, te verruimen. Dus geen therapie, psychologie, intellectueel weten of enige vorm van analyse.
 6. Elke week, uitgezonderd in vakantieperiodes, hoor je mijn vertrouwde stem via een whatsappbericht. Je staat er niet alleen voor.
  Tijdens dit mooie proces krijg je ook mijn dagelijkse begeleiding met een liefdevolle stimulans tot meditatie, reflectie of praktijksituatie.
  Het is belangrijk om dagelijks begeleid te mediteren, daarin een continuïteit te verkrijgen en het geleerde ook in je alledaagse leven te integreren.
 7. Je persoonlijke vragen met betrekking tot deze meditatiecursus kunnen steeds gesteld worden gedurende de ganse meditatiecursus.

INSCHRIJVEN

 1. Alle 74 meditaties op mp3 (levenslang beschikbaar)
 2. 6 meditatieweekends samen in groep in Izegem
 3. Toegang tot de wekelijkse luisterberichten via whatsapp
 4. Uitgebreide syllabus per volume
 5. Koffie, thee en water

Vroegboekactie tem 31/01/2024 – € 1.100
Prijs tem 21/02/2024 – € 1.200
Prijs tem 24/02/2024 – € 1.500

Wanneer je nog vragen hebt, stel ze zeker.
Stuur me even een mailtje annvanhooreweder@gmail.com