GRATIS BIODANZA

Ter ere van 100 jaar Rolando Toro, creator van het prachtige systeem Biodanza.

Heb je ooit gedroomd van een plek waar

🌷 jij jezelf volledig kunt uitdrukken,
🌷 waar je vrij bent om te bewegen zoals je hart dat ingeeft,
🌷 waar je wordt omarmd door prachtige mensen die jouw groei ondersteunen ?

πŸŽ‰πŸŒΏπŸŒŸ Welkom bij Biodanza – een prachtig en uniek systeem naar zelfontdekking, levensvreugde en warme verbondenheid.

Op 1 mei vieren we de 100ste verjaardag (19/4) van Rolando Toro, de visionaire creator van Biodanza.

Het is een dag vol betekenis, vol van de prachtige energie die Rolando Toro in de wereld heeft gebracht, en we vieren dit met open armen en dansende harten. πŸ’ƒπŸ•Ί

Wist je dat hij in 2001 werd hij voorgedragen als kandidaat voor de Nobelprijs voor de Vrede, voor zijn werk Biodanza en Biocentrisch Onderwijs, door het Casa de Las Americas in Spanje ?

🎁 Om deze bijzondere dag te eren, bied ik jullie de kans om jezelf te verwennen met de geschenken van Biodanza. 🎁

πŸŽ‰πŸŒΏπŸŒŸ En jij bent van harte uitgenodigd om deze speciale dag met ons te vieren, ongeacht of je al ervaring hebt met Biodanza of niet.

Biodanza is meer dan alleen maar dansen; het is een ontmoeting met jezelf en anderen op een diepgaand niveau, waar natuurlijke bewegingen, wereldse muziek en oprechte verbinding samenkomen om jouw hart te openen en jouw leven te verrijken.

Als je nog nooit hebt gedanst, geen zorgen!

πŸŽ‰πŸŒΏπŸŒŸ Deze dag is speciaal ontworpen voor nieuwkomers zoals jij, die op zoek zijn naar meer autonomie, levenskracht en vervulling in hun leven, al dansend.

Laat ons samen dansen op de melodieΓ«n van het leven en de honderdste verjaardag van Rolando Toro vieren met hartelijkheid en vreugde. πŸ’–

Dus waar wacht je nog op? Stap uit je comfortzone, omarm de schoonheid van het leven en laat jezelf onderdompelen in de vreugde van het dansen!

🌟 Schrijf je vandaag nog in en begin jouw reis naar zelfontdekking, empowerment en pure levensvreugde! 🌟

Met liefdevolle groeten,
Ann 🌷🌷🌷

IEDEREEN WELKOM

1. Denk je eraan om Biodanza te ontdekken en meer in je leven te integreren ?

GRATIS BIODANZA AVOND 
Het is dus nu je kans om Biodanza te ontdekken als jij nog nooit Biodanza hebt gedanst in een groep. Het is gratis, maar je dient wel te registreren. 

2. Jij danst in één van mijn Biodanzagroepen in Brugge – Staden – Kortrijk ? 

Inspireer mee jouw liefde voor Biodanza. GRATIS BIODANZA AVOND, als je ook iemand mee brengt die nog nooit Biodanza heeft gedanst. Het is gratis, maar wel allebei registreren.

3Jij danst in een andere Biodanzagroep ? 

Inspireer mee jouw liefde voor Biodanza. GRATIS BIODANZA AVOND, als je ook iemand mee brengt die nog nooit Biodanza heeft gedanst. Het is gratis, maar wel allebei registreren.

1 MEI

19u30 – 21u

Hoeve Wabi Sabi
Provinciebaan 59 – Staden
(Omgeving Roeselare – Hooglede – Lichtervelde – Ieper – Zonnebeke – Poelkapelle – Zarren – Handzame – Kortemark – Diksmuide)