A Beautiful Hero

UNIEK ONLINE TRAJECT verdeeld over 6 live begeleide webinar / meetings

20u – 21u30
10-17-24 februari 2021 en 3-10-17 maart 2021

Helemaal in de geest van het nieuwe Watermantijdperk openen we ons voor het nieuwe, voor het ontwikkelen van fijnere kwaliteiten van liefde en licht.

Je wordt geïnspireerd om een prachtige held of heldin te zijn in je eigen dagelijkse leven, ook in tijden van een pandemie of noodsituaties.

Meer dan ooit ligt onze evolutie als mens op het verbindende niveau. Hoe wil jij graag ‘ samen zijn ‘ ? Wat is jouw bijdrage ? Welke menselijke waarden wil jij graag uitdrukken ? 

In het hartverwarmend, intieme traject ‘ A beautiful Hero ‘ geef ik je 4 sleutels om jouw ‘ Mens zijn ‘ vrijelijk in essentie te kunnen uitdrukken.

Het is een uniek, bijzonder en muzisch online-traject waarbij we warme facetten van ons ‘ Mens zijn ‘ vanuit een combinatie van verschillende uitgangspunten aankijken, beleven en belichamen. 

Het is een prachtige gelegenheid om je met gelijkgestemden te verdiepen in ‘ Moments of being ‘ via literatuur, creatie van levenswerk, muziek, dialoog en communicatie. Bijzonder waardevol en uniek in zijn soort.

Zachte bewegingen en ritmes zullen ons vergezellen om onze lichtkracht te genereren.

Wanneer je met openheid en frisse nieuwsgierigheid het traject ‘ A Beautiful Hero ‘ volgt, maakt dit het mogelijk om je bij diepe universele gevoelens te brengen, geen zweven.

‘ De manier waarop jij alles naar voren bracht, was echter heel ‘doorleefd’ en jouw open mind om het goede in iedereen te zien en naar buiten te laten komen, werkt heel ontwapenend, waarvoor oprechte dank! 
Ik beveel dit traject graag aan voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in waar het hem in deze wereld en in ons leven om te doen is. ‘

Van harte welkom in een hartverwarmende en verbindende cirkel van ‘ Beautiful Hero’s ‘

De prijs voor dit uniek online traject is  €95 , 6 live begeleide verbindende webinars / meetings.  

 ‘ Bedankt voor het mooie traject van ‘a beautiful hero’. Het was inspirerend en boeiend. Verbondenheid voelen in tijden waar er geen normaal sociaal contact mogelijk is, was voor mij fantastisch.

Mijn grootste inzicht is nu dat ik niet abnormaal ben door aan mijn medemensen te denken en ook het beste voor hen te willen.(In onze individualistische maatschappij waar de meesten ‘ieder voor zich’ hoog in het vaandel dragen.)

Naar aanleiding van dit traject sta ik vaker stil bij mezelf. Communiceer ik oprecht naar de ander toe? Hoe kan ik oprecht communiceren? Ik vond het een mooie en positieve aanpak in deze toch rare soms moeilijke tijd.

Ik zou dit traject zeker aanbevelen. Ik vond de uitleg, de wetenschappelijke en psychologische super interessant. Er was tijd en ruimte voor inbreng van iedere deelnemerintrospectie. ‘

Mieke


Het C-virus zal in het voorjaar van 2021 nog niet verdwenen zijn. Online-omgeving zal zeker nog een tijdje circuleren en draagt bij aan nieuwe verbindende communicatievormen.

Zelf hou ik ook van online-verbinden. Ik heb het afgelopen jaar veel trajecten gevolgd, trage wekelijkse trajecten en intense weekends. 

Doordat mensen elkaar fysiek weinig kunnen ontmoeten waarderen ze des te meer de kwaliteit en de intimiteit van het  ‘ Samen ZIJN ‘.