Inschrijven ‘ De Reis van de Held ‘


Ann in het wit


Wil je graag jezelf (her)ontdekken, meer over jezelf begrijpen, maar je weet niet hoe ?

Sommige mensen hebben ” soul “. Ze hebben liefgehad, ze hebben geleden, ze hebben een diep gevoel van de betekenis van het leven. Misschien wel het belangrijkste, ze weten wie ze zijn.

Je hebt alle materiële bezittingen, maar het lijkt alsof er geen bezieling aanwezig is.

Je kan het juiste huis hebben, de juiste auto, de juiste baan, de juiste kleding. Ja, zelfs een stabiel gezinsleven en religieus zijn. Maar toch voel je je leeg in jezelf ?

Je lijkt geen werk of persoonlijke relaties te vinden die je echt bevredigen, en dus voel je je constant beperkt.

Je hebt andere mensen lief, je lijdt en voelt het leven intens; maar je krijgt je geliefden nooit echt bij elkaar. Hoewel jij je met je ziel verbonden kan zijn, voel je je ook vaak afgesneden van de wereld.

Misschien vind jij je weg nog niet in de wereld of weet je nog niet hoe je trouw kan blijven aan jezelf ?

Misschien heb je geen vertrouwen in het leven en je beseft nog niet wat moois het leven je kan bieden.

Zolang dit je proces is, zal je nooit in staat zijn om jezelf vinden. In plaats daarvan zal je een volgzame consument worden, in kringetjes blijven draaien en je frustraties blijven zich opstapelen. Je blijft de oplossingen buiten jou zoeken.

Terwijl het eigenlijk voor iedereen gemakkelijk en toegankelijk is om meer betekenis en doel te vinden in het leven én in het leven van de menselijke gemeenschap.

Ik heb voor jou een optimistische en krachtige levensreis : ‘ De Reis van de Held ‘.

In deze reis ondersteunen innerlijke gidsen of archetypen ons, die allemaal een manier of een fase van ons leven vertegenwoordigen. Het betreft hier de archetypes zoals ze beschreven zijn door de beroemde psycholoog Carl Gustav Jung.

De ‘ Reis van de Held ‘ is een reis binnenin onszelf die inzicht en moed brengt en onze identiteit versterkt. Elke reis is persoonlijk en uniek. Held worden betekent niet dat je onoverwinnelijk wordt, maar dat je jouw ware doel in dit leven ontdekt. En ook dat we onszelf een aantal oprechte vragen stellen om in contact te komen met ons ware zelf :  Waar houdt mijn hart van? – Wat trekt mijn geest aan? – Wat wil mijn lichaam uitdrukken? – Wat wil ik met mijn leven doen?.

Daardoor :

* Laat je het licht schijnen op 12 archetypes die in jou leven. Ze roepen diepe emoties op. Elk archetype dat in je leven komt, brengt een taak, een les en uiteindelijk een geschenk met zich mee. Alle 12 archetypen samen leren jou ‘ hoe te leven ‘.

* Leer je al dansend de speciale relatie met hen ontdekken en het unieke van jouw eigen levensreis te vinden. Het is een waarachtig plezier om deze archetypes in jou te dansen en ze bezitten een enorm transformerend effect, onafhankelijk van in welk stadium jij je in je leven bevindt.

* Ben je minder betrokken bij het bewijzen van jezelf, dus ben je ook meer ontspannen. In een ontspannen levenswijze is het fijn om te beminnen en bemind te worden.

* Word jou een weg getoond om authenticiteit, kracht en vrijheid te vinden en er expressie aan te geven.

Wanneer je in staat bent om je ware zelf te vinden, lijkt alles op zijn plaats te vallen. Dan kan je je eigen schoonheid, jouw intelligentie en je goedheid zien. Je bent nu authentiek om deze skills productief en met succes te gebruiken.

In Biodanza  word je ondersteund en geholpen, maar de uitdagingen blijven nog altijd de jouwe. Je dient je uitdagingen zelf onder ogen zien om een existentiële vernieuwing en een diep begrip van jezelf te bereiken.

Zeg JA tegen jezelf, voel de liefde van het leven en vergroot jouw impact in de wereld.

Schrijf je in en maak  het bedrag van € 150 ( Reeks 1) over. Biodanza is ook voor jou. Doe je mee ?
Van harte welkom !

Het is zeker mogelijk om je ‘ bliss ’ te volgen, een verantwoordelijke inwoner, ouder en vriend(in) te zijn én tegelijk je leven te leven op een verantwoordelijke en liefdevolle wijze samen met anderen. Stel je even open voor de mogelijkheid dat het werkelijk kan.

Het geheim is om de levensreis te volgen, te dansen en je ware zelf te vinden.
In deze reis ondersteunen archetypen je, die allemaal een manier van zijn of een fase van je leven vertegenwoordigen. Om de verbinding met jezelf en de heiligheid van het leven te herwinnen is het belangrijk om verbinding te maken met onze eigen archetypen.

De archetypes leven in ons, bezitten een buitengewone kracht van transformatie en roepen diepe emoties op. 
Alle 12 archetypen samen leren ons ‘ hoe te leven ‘, helpen je om je ware zelf te vinden en de wereld waarin je leeft te transformeren.

Denk eraan dat geen enkel archetype beter of slechter is dan een ander archetype. Alle 12 de archetypes zijn gelijkwaardig aan elkaar en bezitten elk hun eigen karakteristieken, geschenken en lessen. De archetypes zijn georganiseerd rond de 3 stappen van de ‘ Reis van de Held ‘.

De ‘ Reis van de Held ‘ toont je een weg om authenticiteit, kracht en vrijheid te vinden en er expressie aan te geven.

De voordelen van zelfontdekking zijn geweldig.
Wanneer jij meer leert over jezelf, jezelf begrijpt en je ware zelf ontdekt, lijkt alles op zijn plaats te vallen. Dan ben je in staat om jouw schoonheid, intelligentie en goedheid zien.

Je kan ze productief gebruiken, dus ben je ook succesvol.

Je bent minder betrokken bij het bewijzen van jezelf, dus kan je ontspannen en beminnen en bemind worden.

Jij hebt alles wat je nodig hebt om je volledige menselijkheid, jouw volledige heldendom te claimen.

Voor het schooljaar 2019-2020 heb ik een bijzondere en unieke levensreis te bieden heb waar jij écht niet mag ontbreken. De ‘ Reis van de Held ‘ : Biodanza, de energie van de 12 archetypes en jouw unieke reis, omarmt met dans, beweging, muziek en vivencia.

Dans jij  deze unieke levensreis mee samen met een groep hartelijke en liefdevolle mensen ?

Zeg JA tegen jezelf, voel de liefde voor het leven en vergroot nu jouw impact in de wereld.

Schrijf je in en maak het bedrag van € 150 (Reeks 1) over.  Biodanza is ook voor jou. Van harte welkom !